Κυριακή 28 Απριλίου 2024

* * Η Αλήθεια για τις πολυήμερες δίκες Του Ιησού Χριστού ~ ιστορικά ντοκουμέντα με Νομική ανάλυση !!


      Αγαπημένοι μου αναγνώστες, πιθανόν μια μερίδα ανθρώπων να μην γνωρίζει ότι οι δίκες Του Χριστού ήταν 3 - 4 συνολικά σε αριθμό.. 
και άλλες 3 ήταν οι βασανιστικές ανακρίσεις Του όλες εκτός της τότε νομοθεσίας.. 
και που η διάρκεια όλων αυτών οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ξεπερνούν τις 4 ημέρες μέχρι την μαρτυρική σταύρωση Του !!

 
      Πριν όλων θα πρέπει να διευκρινιστεί και να τονιστεί ότι, κατά την εποχή εκείνη ο κάθε λαός ακολουθούσε το δικό του ημερολόγιο. Το Εβραϊκό απείχε μακράν απ’ το Ρωμαϊκό. Επίσης από αρχαιοτάτων χρόνων ακόμη, υπήρχαν σε όλους τους ανεπτυγμένους λαούς ιστορικοί, οι οποίοι μπορούν να χαρακτηριστούν ως οι ρεπόρτερ της εποχής τους.
Ειδικά στα χρόνια Του Χριστού, ήταν πολύγλωσσοι με υψηλού επιπέδου γνώσεις. Αλίμονο αν δεν κινούσε το ενδιαφέρον τους ο βίος Του, κυρίως οι τελευταίες ημέρες Του, τις οποίες παρακολουθούσαν στενά. Συνεπώς, πέραν όσων αναφέρονται στα ιερά βιβλία, στον μεγάλο αριθμό αρχείων που έχουν διασωθεί, συμπεριλαμβάνονται και περιγραφές ιστορικών διαφορετικών εθνικοτήτων.

Πρόκειται λοιπόν για την ανάλυση των γεγονότων μετά από ολοκληρωμένες μελέτες της εποχής μας, που καθορίζουν τον πραγματικό χρόνο όλων των διαδικασιών, με πρόσθετες διευκρινίσεις από διακεκριμένους Νομοθέτες και Ποινικολόγους, οι οποίες αποκαλύπτουν αναμφισβήτητες Αλήθειες.. άγνωστες για τους πολλούς !!

Ακολουθεί άρθρο μου όπου αναλύω την διάρκεια των ημερών που αφορούν τις τραγικές ώρες Του Χριστού, σύμφωνα με τεκμηριωμένα επιστημονικά πορίσματα, και εκθέσεις διακεκριμένων Ιατροδικαστών των σύγχρονων ημερών μας !!.

Όλα τα παραπάνω θα διαπιστώσετε ότι οδηγούν στο συμπέρασμα πως μετά την είσοδο Του στα Ιεροσόλυμα, υπήρχαν απώτεροι λόγοι που επιδίωξαν με έμμεσους τρόπους τον θάνατο Του, πριν ακόμη δημοσιοποιηθούν οι άνομες ενέργειες τους. Ο αφανισμός Του μέσω της σταύρωσης Του, ήταν το αποκορύφωμα της απελπισίας τους !!

Συνηθίσαμε να λέμε πως "έτσι ήταν το θέλημα Του Θεού". Εάν όμως ο άνθρωπος δεν ερευνούσε το "γιατί", θα ζούσαμε ακόμη στην εποχή των σπηλαίων !!

Επομένως ως Ερευνήτρια, επιβάλλεται να είμαι της άποψης πως η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Έτσι, ακόμη και τα άρθρα μου που αφορούν τα βιώματα Του Ιησού Χριστού, δεν έχει ουσία να σας τα παρουσιάσω ως Θεολόγος, ούτε να επαναλαμβάνω όσα ήδη μάς είναι κοινώς γνωστά. Κι άλλωστε ο Χριστός δεν είπε «πίστευε δίχως να ερευνάς», αλλά αντιθέτως, είπε, «πιστεύεις δεν πιστεύεις.. ερεύνησε» !!. Μετάφραση από την Αραμαϊκή γλώσσα στην Λατινική.


* * Στο παρόν άρθρο μου εστιάζω στην Δικαιοσύνη στα χρόνια Του χριστού ~ πώς λειτούργησε ωστόσο στην περίπτωση Του ~ και πόση ήταν η διάρκεια των βασανιστηρίων έως την μαρτυρική σταύρωση Του:

Αλλά καθώς το άρθρο μου προέρχεται από παράλληλο blog μου, ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο για να διαβάσετε την αναλυτική συνέχεια: 
Η Αλήθεια για τις πολυήμερες δίκες Του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης:

*Ανακαλύψτε την φωνή της Ψυχής σας και την δύναμη της θέλησης της*

Δυστυχώς, υπερεκτιμάμε το μυαλό,  το οποίο δύναται να  αρρωστήσει  την ψυχή  !! Αγαπημένοι μου αναγνώστες φίλοι και φίλες μου. Τον ιατρικό ό...