Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

*Πύρινες Γλώσσες ~ η Επιφοίτηση Του Αγίου Πνεύματος*

 Επρόκειτο για Αστρονομικό ή Καιρικό Φαινόμενο ?! .. ή για απόδειξη της Παντοδυναμίας Του ?! 


Η εμφάνιση του Φαινομένου θεωρείται Μέγα Θαύμα, διότι δεν μπορεί έως και στις μέρες μας ακόμη, να χαρακτηριστεί διαφορετικά με επιστημονικούς όρους !!
 

Αγαπημένοι μου αναγνώστες φίλοι και φίλες μου.
Πρόκειται για ένα ακόμη άρθρο μου με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς η αναλυτική εξέταση του Φαινομένου, της εμφάνισης των "Πύρινων Γλωσσών" εξ' ουρανού, δεν αφορά μόνο τους χριστιανούς, 

Βέβαια πάντα θα υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων που θα αμφισβητεί την Θεϊκή Παρέμβαση, και θα υποστηρίζει ότι το συμβάν δεν ήταν παρά μόνο κάποιο έντονο καιρικό φαινόμενο με βροντές και αστραπές. Και άλλοι πάλι, θα συνεχίζουν να χαρακτηρίζουν το συμβάν ως "μυθεύματα εβραίων", διότι και στις δύο περιπτώσεις, η απόρριψη Θεϊκής Υπόστασης διευκολύνει στην επιλογή της στάσης ζωής τους. Όταν όμως βρεθεί σε κίνδυνο η ζωή τους, ακόμη και οι "άθεοι" προσεύχονται για ένα Θαύμα !! 

"ΘΑΥΜΑ" χαρακτηρίζουμε ότι υπερβαίνει τα όρια των φυσικών κανόνων, ή είναι ανθρωπίνως αδύνατον. Ό,τι δηλαδή, δεν ανήκει 
στον ορθολογισμό της εξακριβωμένης και τεκμηριωμένης μελέτης. 
Και καθότι το συγκεκριμένο Φαινόμενο, έλαβε χώρα εν παρουσία χιλιάδων παρευρισκομένων, μέσα στους οποίους υπήρξαν και ιστορικοί της τότε εποχής διαφορετικών εθνικοτήτων.. εννοείται ότι το γεγονός, δεν θα μπορούσε να αφήσει αδιάφορους ερευνητές και μελετητές πολλών επιστημονικών κλάδων της εποχής μας.

Συνοπτικά αναφέρω (όπως είναι γνωστό), ο Χριστός πριν την Ανάληψη Του είχε προετοιμάσει τους μαθητές τους. Προφανώς επιλέχθηκε ο Εβραϊκός εορτασμός της Πεντακοστής, διότι χιλιάδες Ιουδαίοι απ' όλον τον τότε γνωστό κόσμο, θα ήταν συγκεντρωμένοι στην Ιερουσαλήμ. 
Την επομένη, μόνο σε συγκεκριμένο χώρο μέσα στο πλήθος, άνοιξαν οι ουρανοί και "εκτοξεύτηκαν" πύρινες γλώσσες επάνω στα άτομα που επέλεξε ως "εκλεκτούς" ο Χριστός.. οι οποίοι μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων απέκτησαν την ικανότητα να μιλούν όλες τις γλώσσες του τότε κόσμου !! 

Δηλαδή, η εμφάνιση του Φαινομένου, εμπλούτισε τον εγκέφαλο συγκεκριμένων ανθρώπων με άπειρες γνώσεις μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων.. οι οποίοι στην ουσία ενώ ήταν αμόρφωτοι, δεν θα υπήρχε εκδοχή να είναι σε θέση να ξεχυθούν μέσα στο πλήθος, και να συνομιλούν με κάθε παρευρισκόμενο !! 
Και εδώ θα πρέπει να σημειωθεί πως ακόμη και οι Εβραίοι μιλούσαν πολλές και διαφορετικές διαλέκτους, αναλόγως την περιοχή και την χώρα που κατοικούσαν. Πρόκειται λοιπόν για γεγονός που δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά παρά μόνο ως "Θαύμα", και το αποτέλεσμα του Φαινομένου ως "Επιφοίτηση Του Αγίου Πνεύματος" !!.  

      Ωστόσο είναι σαφές ότι το λεγόμενο "Επουράνιο Πνεύμα" προϋπήρχε ως θεώρημα πρίν ακόμη την έλευση Του Ιησού Χριστού στην Γή. Και μάλιστα από την αρχαιότητα ακόμη, οι πρόγονοι μας είχαν την πεποίθηση ότι υπάρχει μια "Συμπαντική Πηγή Γνώσεων - του Καθαρού Φωτός", θεωρώντας ότι εμπνέονταν - διδάσκονταν από αυτήν μέσω του θεού Απόλλωνα.  

~ ~ Και κλείνοντας τον πρόλογο συμπληρώνω πως όλες οι απόψεις ασφαλώς είναι σεβαστές. Ωστόσο δεν θα δώσω σε κανέναν τα περιθώρια να σχολιάσει αρνητικά την παρούσα δημοσίευση μου, δίχως μάλιστα να μπεί καν' στην διαδικασία να διαβάσει το ολοκληρωμένο κείμενο. 
Η αποδοχή ενός γεγονότος ως "Θαύμα" απαιτεί πίστη, ασχέτως εάν μπορεί ή όχι να αποδειχθεί η ύπαρξη Θεϊκής Υπόστασης. Και όσο κι αν θέλει μια μερίδα ανθρώπων να αμφισβητεί το στοιχείο αυτό στο Άτομο που έγινε Θρησκεία, κι όσο και να θέλουν να Τον ονομάζουν Εβραίο.. εθελοτυφλούν στο γεγονός πως Εκείνος επέλεξε να ολοκληρώσει το έργο Του στην Ιουδαία, ώστε να αντικρούσει λανθασμένες αντιλήψεις για "Το Πρόσωπο Του Θεού" και να διαδοθεί η Αλήθεια !!   

Διαβάστε περισσότερα >>   

Ο Χριστιανισμός δεν είναι τυχαίο που εξαπλώθηκε σε όλη την Γή, και πλέον θεωρείται η επικρατέστερη θρησκεία:

 
     Βλέποντας πίσω στην ιστορία, σε εποχές που οι άνθρωποι υστερούσαν σε γνώσεις, είναι λογικό που εξιστορούσαν τα ανεξήγητα για τις εποχές εκείνες Φαινόμενα μέσω της φαντασίας τους, είτε πλάθοντας μύθους και θρύλους, είτε δίνοντας θεϊκές μορφές στις αθέατες υπερδυνάμεις !!
 
Ο φόβος του ανθρώπου ανέκαθεν, για ό,τι δεν κατανοεί – δεν γνωρίζει – δεν μπορεί να αποδειχθεί.. συνέβαλε παράλληλα στο να δημιουργηθούν πολλές και διαφορετικές θρησκευτικές πεποιθήσεις με το πέρασμα των αιώνων, μέσω των οποίων οδηγήθηκε ο άνθρωπος στα πιστεύω που ένιωθε να τον αντιπροσωπεύουν. Άλλοτε με σωστό, κι άλλοτε με λάθος τρόπο. 
 
Ωστόσο, ο χριστιανισμός εξαπλώθηκε διότι εκτός των άλλων, στα χρόνια Του Χριστού και μετά Αυτού, οι άνθρωποι είδαν να συμβαίνουν θαύματα, που έως και στις μέρες μας δεν μπορούν να εξηγηθούν με επιστημονικούς όρους. Και εδώ είναι που ακόμη και η επιστήμη «σηκώνει τα χέρια στον Θεό» !!
 
Ονομάζεται λοιπόν «Θαύμα» η εμφάνιση Του Αγίου Πνεύματος, διότι είναι ανθρωπίνως αδύνατον το αποτέλεσμα που επέφερε. Και καθώς δεν υπάρχει επιστημονική εξήγηση, δεν μπορεί παρά να θεωρηθεί ως ένα ακόμη Θεάρεστο Έργο, ως απόδειξη της Παντοδυναμίας Του.. με όποιον τρόπο κι αν αντιλαμβάνεται ο καθένας την Ύπαρξη Του !!
 
Συνοπτικά το ιστορικό:

     Ως γνωστόν η Κυριακή της Πεντηκοστής είναι κινητή εορτή, καθώς έχουν συμπληρωθεί ακριβώς 50 ημέρες μετά Την Ανάσταση Του Κυρίου, και προετοιμαζόμαστε οι χριστιανοί για να "λάβουμε" την Επιφοίτηση Του Αγίου Πνεύματος. Και έτσι η επομένη ημέρα, είναι αφιερωμένη στην επιφοίτηση των Αποστόλων από Το Άγιο Πνεύμα, που έγινε 50 ημέρες μετά το Εβραϊκό Πάσχα.

Ωστόσο το Εβραϊκό Πάσχα (Πέσαχ) έχει εθνικό χαρακτήρα. Γιορτάζουν την απελευθέρωση τους από τους Αιγύπτιους. Και συγκεκριμένα, η Εβραϊκή Πεντηκοστή (γνωστή ως Shavuot) είναι μία γιορτή στην οποία οι Εβραίοι γιορτάζουν την λήψη των 10 εντολών που έδωσε ο Θεός στον Μωυσή. Επομένως στην Πεντηκοστή των Εβραίων, γιορτάζονται διαφορετικά γεγονότα σε σχέση με τη Χριστιανική Πεντηκοστή.

Τα παραπάνω είναι γνωστά και όχι μόνο στους χριστιανούς, καθότι η εμφάνιση Του Αγίου Πνεύματος ως Πύρινες Γλώσσες, είναι ένα ιστορικό γεγονός που εξέπληξε χιλιάδες παρευρισκόμενους.. το οποίο όμως δεν είναι "δουλειά" μου να σας το παρουσιάσω από θεολογικής πλευράς. Επανέρχομαι ωστόσο παρακάτω στα γεγονότα.
 
_ Ο Κόσμος μας:
                            Όλες οι θρησκείες ανά τον κόσμο, από αρχαιοτάτων χρόνων, συνέδεαν τα ουράνια φαινόμενα με την Υπέρτατη Συμπαντική Δύναμη. Απλά οι άνθρωποι δεν ήξεραν πώς να Την ονομάσουν, και έτσι της έδιναν πολλές και διαφορετικές μορφές. Όλες οι θρησκείες μιλάνε για εντολές που έχουν δοθεί εξ’ ουρανού, και όλες μιλάνε για μορφές θεόσταλτες (όπως π.χ. αγγέλοι) που εμφανίστηκαν στην Γή για διάφορους σκοπούς.
Η πίστη λοιπόν σε κάτι που υπερτερεί οποιασδήποτε γήινης μορφής, η πίστη σε μια υπερδύναμη που ελέγχει τα πάντα στην φύση είναι στον άνθρωπο πηγαία, είναι άνευ εξήγησης αναγκαία, είναι η προίκα της κάθε ψυχής.
 
Δεν έχει λογική να υποθέτουμε πως υπάρχει διαφορετικός θεός για το καθετί που δεν επιδέχεται ανθρώπινη παρέμβαση ή έλεγχο - διαφορετικός θεός για κάθε λαό, φυλή - διαφορετικός θεός για κάθε ουράνιο σώμα ή και πλανήτη κ.λ.π.
Ο πάνσοφος Δημιουργός μας – ο Δημιουργός των πάντων, δημιούργησε όλο το Σύμπαν και όχι μόνο τον Πλανήτη Γή και όσους ζωντανούς οργανισμούς βρίσκονται επάνω σε αυτόν. Και βέβαια για κάποιους σημαντικούς λόγους, συμπεριέλαβε στην δημιουργία Του όλα τα Ουράνια Σώματα που υπάρχουν στο Ηλιακό μας Σύστημα.
Δημιούργησε όλη την Φύση με τους κανόνες αυτής, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται τα βασικά ένστικτα επιβίωσης – ο κύκλος αναπαραγωγής – η τροφική αλυσίδα, και η αρχή και το τέλος με το πλήρωμα του χρόνου για τα πάντα.
 
Συνεπώς, είναι αυτονόητο ότι στήριξε την δημιουργία Του επάνω σε συγκεκριμένους Συμπαντικούς Κανόνες. Όποιος τους αμφισβητεί, δεν έχει παρά να διασταυρώσει τα στοιχεία που μας δίνει η επιστήμη της Αστρονομίας σχετικά με τα Ουράνια Φαινόμενα, με όσα αναγράφονται στις Γραφές. Θα διαπιστώσει ότι στην ουσία λέγονται τα ίδια πράγματα με διαφορετικούς ορισμούς. Υπάρχουν άπειρα παραδείγματα, αλλά θα περιοριστώ στα παρακάτω:  
Δεν είναι τυχαίο που εορτάζουμε Την Ανάσταση Του, την επόμενη Κυριακή αμέσως μετά την πρώτη Πανσέληνο που θα λάβει χώρα μετά την Εαρινή Ισημερία - Δεν είναι τυχαίο που η Επιφοίτηση Του Αγίου Πνεύματος είναι κινητή εορτή - Δεν είναι τυχαίο που το Μεγάλο Φωτεινό Αστέρι που οδήγησε τους τρείς Μάγους στην φάτνη Του Χριστού είναι ο αστεροειδής που ονομάζεται Ψυχή.. κ.ά.
 
_Πηγή εμπνεύσεων και σοφίας:
                                                     Η επιστήμη της Αστρονομίας γεννήθηκε στην αρχαία Ελλάδα, και ασφαλώς οι πρόγονοι μας (πατέρες όλων των επιστημών), δεν εμπνεύστηκαν τις λειτουργίες του Σύμπαντος έτσι τυχαία. Μάλιστα πίστευαν (και πολύ σωστά), ότι δέχονται «εμφυτεύσεις ιδεών» από κάποια Πηγή Γνώσεων –  Πηγή του Καθαρού Φωτός, της οποίας ως θεό, θεωρούσαν τον Απόλλωνα. Βέβαια όπως γνωρίζουμε, δεν έχει ανακαλυφθεί ουράνιο σώμα που θα μπορούσε να του αποδοθεί αυτή η ονομασία, διότι ο Απόλλων αντιπροσωπεύει το Αθάνατο Ελληνικό Πνεύμα !!. 
 
Επιπλέον, όταν οι αρχαίοι μας πρόγονοι δίδασκαν τους νόμους περί Ηθικής, όταν μιλούσαν για Τον Ένα Θεό των ζωντανών που σημαίνει Αγάπη, Ευσπλαχνία, Αρμονία.. δεν έλεγαν τίποτα το διαφορετικό απ' ότι στην συνέχεια διδαχτήκαμε μέσω Του Ιησού Χριστού. Κι’ όταν επικαλούνταν τον Απόλλωνα για την διαύγεια του πνεύματος τους, την φώτιση για να πράξουν το σωστό.. στην ουσία προσεύχονταν για την Επιφοίτηση τους από το Επουράνιο Πνεύμα. 

Επομένως από ένστικτο και μόνο εκτός των άλλων, στην Αρχαία Ελλάδα γνώριζαν την ύπαρξη του Επουράνιου Πνεύματος (ως Απολλώνια Πηγή της Γνώσης και του Καθαρού Φωτός), την οποία ονομάζουμε μετά Χριστού "Θεία Φώτιση" !!.  
 
 
* * Πύρινες Γλώσσες ~ Το Θαύμα  !!. 

      Ο Ιησούς Χριστός πάντα μιλούσε στους μαθητές του για το Άγιο Πνεύμα που θα έστελνε στον κόσμο από τον ουρανό ο Ουράνιος Πατέρας Του. Και παρότι, τόσο οι ίδιοι όσο και το πλήθος που παρακολουθούσε τις ομιλίες Του δεν αντιλαμβάνονταν την βαθύτητα του λόγου Του, πίστεψαν σε Αυτόν διότι διαισθάνονταν την Αλήθεια !!.
 
Σε όλες Του τις διδασκαλίες τόνιζε: 
«Εγώ είμαι η Αλήθεια, το Φώς του κόσμου, όποιος με ακολουθεί δεν θα περπατήσει στο σκοτάδι, διότι θα έχει μέσα του το Φώς».
Είναι σαφές πως όταν ο Χριστός μιλούσε για το «Φώς» που οδηγεί στην αλήθεια, εννοούσε την ενστικτώδη αντίληψη μας για το λανθασμένο ή το ορθό. Γνωστή η έκφραση «δεν έχεις τον Θεό σου», την οποία την λέμε σε κάποιον που ενεργεί δίχως συνείδηση !!. 

Ειδικά την τελευταία ημέρα, στάθηκε ο Ιησούς Χριστός και φώναξε δυνατά:
«Όποιος διψά ας έρχεται σε μένα και ας πίνει. Όποιος πιστεύει σε μένα, θα τρέξουν από την καρδιά του ποταμοί ζωντανού νερού». 
Όταν ο Χριστός μιλούσε για την «καθαρή πηγή» όπου μπορεί ο καθένας να ξεδιψάσει, εννοούσε την εξ’ ουρανού τροφοδοσία πληροφοριών, των εμπνεύσεων, των γνώσεων. Τις απαντήσεις σε αυτό που δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα, και τότε συνήθως λέμε, «έχω την αίσθηση πως κάτι δεν κάνω σωστά», ή «κάτι μου διαφεύγει, αλλά δεν ξέρω τί» !!. 
 
Επίσης πριν από την Ανάληψη Του, μιλώντας για το Επουράνιο Πνεύμα, έλεγε τους μαθητές Του, μετέπειτα Αποστόλους Του: 
«Καθίστε στην Ιερουσαλήμ μέχρι να οπλιστείτε με δύναμη από τον Ουρανό».
Λογικό εκείνοι να μην μπορούσαν να συλλάβουν την έννοια, ωστόσο ο Εκείνος εννοούσε την δύναμη που θα τους χάριζε η  Πηγή του Φωτός (Το Άγιο Πνεύμα), η πηγή στην οποία θα "λούζονται" οι καρδιές που πιστέψουν στην Αγία Τριάδα. Γνωστή σε όλους η έκφραση «πράξε με το χέρι στην καρδιά», όπως και μια άλλη «ένιωσα να ξεπλένεται η ψυχή μου» !!.
 
Και πράγματι, ο ερχομός του Πανάγιου Πνεύματος έγινε αφού πέρασαν δέκα ημέρες απ' την Ανάληψη Του. Δεν έγινε ταυτόχρονα με την Ανάληψη, και δεν έγινε τυχαία, αλλά ο Κύριος επέλεξε την συγκεκριμένη ημέρα, ώστε να υπάρχουν μάρτυρες για την Παντοδυναμία Του. Και πράγματι, την “εμπέδωσαν” χιλιάδες άνθρωποι απ’ όλον τον κόσμο !!.

Συγκεκριμένα: 
                       Την ημέρα εκείνη, οι Απόστολοι ήταν μαζεμένοι μέσα σε μεγάλο πλήθος ανθρώπων, που είχαν συγκεντρωθεί λόγω της Εβραϊκής γιορτής της Πεντηκοστής. Γιορτή των Ιουδαίων (σύμφωνα με την πίστη τους), λόγω των δέκα εντολών που ο Θεός είχε δώσει στον Μωϋσή στο όρος Σινά. Έτσι είχαν συγκεντρωθεί στην Ιερουσαλήμ Ιουδαίοι απ’ όλες τις γωνιές της Γής, οι οποίοι όμως μιλούσαν και διαφορετικές γλώσσες. Δηλαδή, της περιοχής ή της χώρας όπου ζούσαν. 
Τότε ξαφνικά ακούστηκε μια δυνατή βροντή από τον ουρανό και εμφανίστηκε μια φωτιά να κατεβαίνει προς την Γή, που το σχήμα που πήρε κατεβαίνοντας έμοιαζε με 12 γλώσσες !!
 
Η κάθε μία από αυτές τις 12  πύρινες γλώσσες στάθηκε επάνω στα κεφάλια των 12 Αποστόλων.
 
Από εκείνη την στιγμή, οι Απόστολοι άρχισαν να καταλαβαίνουν όλες τις γλώσσες του Κόσμου και να μπορούν να τις μιλούν !!. Αυτοί οι φτωχοί και αγράμματοι ψαράδες, μπορούσαν ξαφνικά να μιλούν με τόση σοφία, και μάλιστα σε όλες τις τότε γνωστές γλώσσες του Πλανήτη Γή !!.

Την ίδια στιγμή ξεχύθηκαν μέσα στο πλήθος και άρχισαν να κηρύττουν Τον λόγο Του στους Ιουδαίους, στην γλώσσα της χώρας που μιλούσε ο καθένας χωριστά. Έκθαμβοι έμειναν όλοι όσοι βίωσαν αυτό το Θαύμα, καθότι ήταν αδιανόητο αλλά και οφθαλμοφανές αυτό το γεγονός.
Και έτσι διαδόθηκε το γεγονός, και ήταν μόνο η αρχή για να εξαπλωθεί η Χριστιανική πίστη !!
 

Άγιο Πνεύμα - Πνεύμα Επουράνιο !!
 
      Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες μου, δεν ξέρω τί σημαίνει για τον καθένα σας χωριστά «Άγιο Πνεύμα». Σύμφωνα με την χριστιανική πίστη, μάς καθοδηγεί - μάς νομοθετεί - μάς οδηγεί στην καθαρή αλήθεια.
Για μένα προσωπικά, είναι Αυτό που εννοούσε στα διδάγματα Του ο Χριστός. Είναι η Συμπαντική Πηγή των Γνώσεων, είναι το Φώς στα αδιέξοδα Σκοτάδια του μυαλού μου, είναι Αυτό που ακόμη και κατά την διάρκεια του ύπνου μου, καθοδηγεί το μυαλό για τα επόμενα βήματα μου.
 
Συνεπώς με απλά λόγια, Αυτό μάς διδάσκει όλες τις σοφίες που βρίσκονται στην απύθμενη Πηγή του Καθαρού Φωτός (στο Συμπαντικό Αρχείο), όπως επίσης πυροδοτεί την Συνείδηση μας ώστε να ακολουθούμε τους Θεάρεστους κανόνες. Άλλωστε, είναι ο μόνος τρόπος για να έχουμε εξέλιξη επάνω στον Πλανήτη Γή, για να έχουμε αρμονική συνύπαρξη ως Ανθρώπινα Όντα. 
 
* * Συμπεράσματα:
 
       Μέσω του Καθαρού Αγίου Πνεύματος – την Πηγή του Φωτός – το Συμπαντικό Αρχείο των Γνώσεων (όπως κι αν Το ονομάσουμε είναι το ίδιο και το Αυτό).. ο άνθρωπος διδάχτηκε ενστικτωδώς τον τρόπο να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα ζωντανά πλάσματα στην Γή. 

Ο άνθρωπος εξελίχθηκε ως νοήμον όν φτάνοντας στις μέρες της σύγχρονης εποχής μας, διότι αυτό είναι το θέλημα Του Θεού. Και ασφαλώς, μπορεί να συνεχίσει να διδάσκεται, αρκεί να πιστεύει στην Θεϊκή Δύναμη. 
Γι’ αυτό ας μην υπερεκτιμούμε την νοημοσύνη μας, ας μην παριστάνουμε τους παντογνώστες, κι ας μην προσπαθούμε να παίζουμε τον ρόλο Του Θεού με όποιον τρόπο. Είναι ασύλληπτη για τον ανθρώπινο νου η Παντοδυναμία Του και η Πανσοφία Του !!. 
 
Βέβαια, ο Θεός μάς έδωσε ελεύθερη βούληση, οπότε, ο καθένας έχει το δικαίωμα να διατηρεί τις απόψεις του. Ωστόσο μας έδωσε και νοημοσύνη για να είμαστε σε θέση να τεκμηριώνουμε τις απόψεις μας, όπως και για να χρησιμοποιούμε ορθά την ελεύθερη βούληση μας.
 
Τελικά, ο μόνος δρόμος προς Τον Θεό είναι:  «Μην κάνεις σε άλλους αυτά που δεν θέλεις να κάνουν οι άλλοι σε σένα, και τότε θα ξέρεις ότι είσαι στον σωστό δρόμο» !!. 
 
 
ΠΡΟΤΕΙΝΩ:
 
Το παρόν άρθρο μου προέρχεται από το αρχείο μου όπου συμπεριλαμβάνονται τα *Άγια Πάθη* και έχει τον τίτλο «Θρησκεία – Ιστορία & Επιστήμη, μέσω Ψυχανάλυσης» 
Σας προτείνω να επισκεφτείτε το συγκεκριμένο αρχείο μου. Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο:
https://psychologyastrology.blogspot.com/2017/04/blog-post_16.html
 
 
Επίσης: Συνιστώ να διαβάσετε μια ολοκληρωμένη σφαιρική μελέτη μου βασισμένη σε ιστορικά ντοκουμέντα .. και τα συμπεράσματα δικά σας: 
*Οι επικρατέστερες Θρησκείες ανά τον κόσμο ~ και οι θεωρίες της Ψυχής μετά τον Σωματικό Θάνατο* 
https://psychologyastrology.blogspot.com/2018/05/blog-post_8.html


ΜΑΡΙΑΝΝΑ
*Σύμβουλος σχέσεων - Ψυχαναλύτρια, Ψυχοερευνήτρια*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης:

*Ανακαλύψτε την φωνή της Ψυχής σας και την δύναμη της θέλησης της*

Δυστυχώς, υπερεκτιμάμε το μυαλό,  το οποίο δύναται να  αρρωστήσει  την ψυχή  !! Αγαπημένοι μου αναγνώστες φίλοι και φίλες μου. Τον ιατρικό ό...